бланш 25 гр.POWDER

КУПИ СЕГА

Безбеден производ за просветлување и избелување на косата со исклучителна самозаштитна формула.

Го спречува пожолтувањето на косата и е наменет за сите типови на коса. Го мазни површинскиот слој на косата и ги затвара испуканите врвови.

VELVET бланш е наменет за современа жена која сака брзи и чести промени, но истовремено ја чува и негува својата коса.

КУПИ СЕГА
The message will be closed after 20 s
Ajax Loading