СЕНКИ ЗА ОЧИ 4/1

Палета на сенки создадени за елегантен и софистициран природен изглед во 4 различни комбинации на бои.Различните нијанси на секоја комбинација на сенки-од мат до сатенска,ветуваат и креираат разновиден изглед.Мини практичното пакување содржи и функционален апликатор.

1.Палета на сенки NUDE

Идеална комбинација на природни тонови за постигнување на основен дневен make-up изглед.

Оваа палета,поради својот мат ефект, совршено ке послужи и за разубавување на веѓите.NUDE нијансите се твојот сигурен избор,бидејќи прилегаат и ја нагласуваат секоја боја на очите.

2.Палета на сенки ROSY

Палета од која застанува здивот!Комбинација на заведувачки,виолетови и розеви тонови кои дополнително ги истакнуваат зелените очи.

Секоја нијанса е со различна текстура која создава беспрекорен smokey-eyes изглед.

3.Палета на сенки COPPER

Модерна и шик,оваа палета е наменета за сите што ги пратат светските трендови во шминкањето.

Посебно е интересна за оние со сини очи,бидејќи златните пигменти  дополнително ги нагласуваат сините очи.

4.Палета на сенки BY NIGHT

Идеални за совршен smokey-eyes изглед.Наменети за секоја боја на очите.

The message will be closed after 20 s
Ajax Loading