Прамени за трепки

КУПИ СЕГА

Рачно изработени снопчиња за трепки од најквалитетно природно влакно.
Едно пакување снопчиња содржи три големини на трепки:кратки,средни и долги трепки.

СОСТОЈКИ/INGREDIENTS: HUMAN HAIR.

КУПИ СЕГА
The message will be closed after 20 s
Ajax Loading