течен коректор TOUCH UP PRO!

♥ Исклучително кремаста и еластична текстура

♥ совршено може да послужи и како производ за контурирање

♥ Долготраен мат завршеток

♥ Специјално обликуван апликатор

♥ во понуда се 9 нијанси

011 Creme

022 Vanilla

033 Naturel

044 Ivory

055 Beige

066 Cameo

077 Sand

088 Mocha

099 Cacao

Совршено ги покрива и успешно ги прикрива сите неправилности на кожата. Наменет е за прекривање на подочниците и останатите неправилности во подрачјето околу очите. Идеален за надградба на течна пудра( на делот од лицето кој треба повеќе да се покрие,додаваме коректор во тенок слој).

 

Исклучително кремаста и еластична текстура -поради својата лесна текстура Touch up PRO не се вовлекува во порите и борите на лицето и не делува суво и тешко.Токму спротивно,поради својот состав го зголемува чувството на хидратација на кожата.Потребна е мала количина од производот за да се постигне совршен резултат.

ДОЛГОТРАЕН МАТ ЗАВРШЕТОК. Совршено се впива со кожата и исклучително лесно се блендува бидејќи содржи емолијенти(средства за навлажнување на кожата)кои дополнително придонесуваат за свиленкаст изглед веднаш по нанесувањето.

СПЕЦИЈАЛНО ОБЛИКУВАНИОТ АПЛИКАТОР и течната формулација го прават нанесувањето на коректорот уште поедноставно и побрзо.

Touch up PRO совршено може да послужи и како производ за контурирање-нијансите 088 Mocha и 099 Cacao се креирани и за нагласување на контурите на лицето.

The message will be closed after 20 s
Ajax Loading