професионална фарба за коса VELVET TON

Професионална боја за природна и фарбана коса. Збогатена е со Алое Вера и масло од Магнолија.

100 % ги покрива побелените влакна.

Содржи висока концетрација на пигменти кои гарантираат сјајна, постојана и долготрајна боја за кој тип на коса. Алое Вера е добро позната по нејзиното лековито дејство. Ја штити обвивката на косата во текот на хемискиот третман, а маслото од Магнолија ја регенерира косата и и дава сјај.

Резултатот е интензивна боја, јака и здрава коса. Многу пријатен, ни малку агресивен третман.

Широка палета на нијанси.

The message will be closed after 20 s
Ajax Loading