течен ајлајнер WING IT UP

КУПИ СЕГА

Најзначајната карактеристика на овој течен ајлајнер е интензивно црната боја и можноста за исцртување на полни црни линии со еден потег. После нанесувањето се суши за неколку секунди, со што се олеснува нанесувањето и се избегнуваат непотребни пресликувања.

Крајниот ефект е интензивно црна, сјајна и долготрајна линија на очниот капак.

Четкичката е тенка и прецизна, изработена од синтетички влакна. Производот е офтамолошки тестиран.

КУПИ СЕГА
The message will be closed after 20 s
Ajax Loading