Која е најуспешната жена на овие простори?

Оваа глобална алхемичарка со својата убавина,енергија и креативност е мотив и идол за многу наши македонски деловни жени. Сопственичката на компанијата АУРА,Мила Литвињенко,добитничка е на наградата „Veuve Clicquot Business Woman
The message will be closed after 20 s
Ajax Loading