Прецизно природни и луксузно темни

Precious nude & Luxury dark. Во прашање се две палети кои содржат по 12 сенки за очи,комбинација на мат и седефни нијанси,со четкичка од синтетички влакна.Пакувањето е цврста  црна пластика