За дневна варијанта на шминка

Здраво девојки, Добродојдовте на мојот блог. Денес , како што може да погледнете во насловот, со Вас сакам да ги споделам моите први впечатоци од користењето на некои нови производи кои

Палети за контурирање

by Alekk Potter Оваа година беше посветена на дефинираните црти и вниманието кон деталите. Контурирањето и осветлувањето беа голем тренд кој што ќе остане една од најглавните алатки за создавање

Aura All Year Bronze Bronzing Powder!!

Здраво девојки, Бронзерот е еден од производите од декоративната козметика, кој за мене е mast have во секој период од годината. Со него успевам да добијам сосема природен изглед со
The message will be closed after 20 s
Ajax Loading