Таа пристигнува…

Необичен спој на романтика, убавина, мода и луксуз пристигнува во Македонија. Се работи за романтичен пакет-колекција која претставува почеток на едно ново поглавје од Вашиот живот.Колекцијата "CITY LIGHTS" пристигнува

Која е најуспешната жена на овие простори?

Оваа глобална алхемичарка со својата убавина,енергија и креативност е мотив и идол за многу наши македонски деловни жени. Сопственичката на компанијата АУРА,Мила Литвињенко,добитничка е на наградата „Veuve Clicquot Business Woman
The message will be closed after 20 s
Ajax Loading