Останете засекогаш млади!

Базата за намалување на пори PRIMER ја намалува видливоста на порите и ја матира кожата на лицето. Се нанесува во тенок слој на лицето со што кожата изгледа мазна, хидрирана и матирана.

Мириса пријатно и освежително. Карактеристичната зелена боја на производот буди чувство на чистота и нежност.
Пожелно е да се употреба на делот од лицето каде порите се највидливи,а со нанесување на целото лице ке изгледате многу помладо.
Побарајте го во сите ДМ и Космо дрогерии,Зегин,Еурофарм и сите други подобро снабдени аптеки и парфимерии низ Македонија по цена од околу 300 денари.