Палети за контурирање

by Alekk Potter Оваа година беше посветена на дефинираните црти и вниманието кон деталите. Контурирањето и осветлувањето беа голем тренд кој што ќе остане една од најглавните алатки за создавање

Aura All Year Bronze Bronzing Powder!!

Здраво девојки, Бронзерот е еден од производите од декоративната козметика, кој за мене е mast have во секој период од годината. Со него успевам да добијам сосема природен изглед со

Will he like me?

Posted by marama Седнувањето пред огледало и одбирање на соодветна шминка за одреден момент е навистина тешко, често пати неодлучно. Во пресрет на Св. Валентајн се одлучив да ви предложам малку

АУРА-КОЗМЕТИКА СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ ПО СВЕТСКИ СТАНДАРДИ!

Производството на козметиката е најдинамично во светот. Тоа има за задача да ги обедини и следи иновациите и промените во модните трендови, науката, знаењето, технологијата, естетиката, пред се квалитетот

Таа пристигнува…

Необичен спој на романтика, убавина, мода и луксуз пристигнува во Македонија. Се работи за романтичен пакет-колекција која претставува почеток на едно ново поглавје од Вашиот живот.Колекцијата "CITY LIGHTS" пристигнува
The message will be closed after 20 s
Ajax Loading