АУРА СОВЕТУВА:Избегнете го непотребното озборување!

Влегувате во банка и забележувате нападно нашминкана вработена на шалтер…..Агресивната шминка во старт ги одбива клиентите и за тоа не се свесни многу жени,ставаат шминка како да тргнале на ноќна журка,а работат од осум часот наутро.

АУРА СОВЕТУВА:Избегнете го непотребното озборување!Дискретна шминка со еден нагласен дел од лицето.На пример:усните.

Дискретна шминка подразбира благо нагласени очи со земјени тонови,природни нијанси(кафеава,кајсија,теракотна)нагласени трепки со маскара,пудра која исклучиво одговара на тенот и блага нијанса на руменило.

На усните може да им дадете повеќе слобода,со избор на бои кои најмногу одговараат,без ограничување.

Многу едноставно а воедно и убаво за окото,средено.Со тоа оставате впечаток на деловна жена која влева доверба,сигурност и некој на кој ке му се обратите за стручна помош.

Предлог производи кои можете да ги употребите за дискретен make-up look:

Палета сенки за очи 12/1 DARK со четкичка за нанесување на сенките од АУРА

-топли пастелни бои

-дискретни нијанси

 

Течна пудра COVER ME!

-за сите типови на кожата

-со заштитен фактор 20

-постојана до 24 часа

-хипоалергена текстура

-не ги затвора порите

 

 

 

 

-Маскара за дефинирање на трепки LIFT IT UP!