Не фарбајте се по 19 часот!

Каква фарба за коса? Се зависи од тоа дали вашата природна боја на косата има топол или ладен подтон.Подтонот најлесно се одредува на дневната светлина,со набљудување на преливот.Ако косата има

АУРА СОВЕТУВА:КАКО СО ШМИНКА ДО ПОМЛАД ИЗГЛЕД?

АУРА претставува неколку техники кои ке помогнат да изгледате помладо,но и грешки во шминкањето со кои ке изгледате постари. РУМЕНИЛО Изразените образини(јаболчници) чинат лицето да изгледа аристократски,но можат да ви додадат

Каква шминка треба за жените со црна коса?

На црната коса и е потребна посебна нега.Добро комбинираната шминка ја зголемува убавината на црната коса.Во зависност од шминката,црната коса може да направи жената да изгледа мистериозно и привлечно

Правилен избор на нијансата на карминот

Убави усни,истакнати со вистинската нијанса на карминот се симбол на женственоста. Токму поради тоа,AURA располага со богат асортиман нијанси на кармини,кои го пратат трендот на модната сцена.Сепак,за да се избегнат

КАКО ДО СОВРШЕНИ ВЕЃИ?

Средувањето на веѓите знае да биде здодевно, но крајниот резултат секогаш се прекрасни веѓи кои претставуваат вистински украс на лицето. Најдобар ефект се постигнува кога средувањето ќе му го препуштите

Совет:Како да изгледате помладо?

1. Мијте го лицето барем два пати дневно во текот на денот и тоа со ладна вода,бидејки топлата вода ги шири порите ,па кожата побргу старее. На двете дланки ставете
The message will be closed after 20 s
Ajax Loading