Туширајте се со шминка!

Нашминкајте се и избањајте се!

Шминката ке ви остане неразмачкана.Омилената пудра на лицето,маскара на очите и руменилото на образите ке ви останат фиксирани само под еден услов.

Користете фиксатор за шминка(препорачуваме FIX ME! од АУРА)

 

Како се користи?

-како подлога за шминка-на добро измиено лице се нанесува од фиксаторот,кој не ја суши кожата а ги исполнува сите вдлабнатини и неправилности на лицето,кои подоцна ги прекривате со шминка

-за елиминирање на пудрест ефект-ја намалува видливоста на ставената пудра и со тоа лицето изгледа поприродно

-за фиксирање на шминка-како завршен ритуал по шминкањето,се става FIX ME!,кој воедно ја штити шминката од размачкување при потењето.

 

Како се нанесува?

Начинот на нанесување е многу практичен,бидејки рамномерно можете да нанесете производ кој,бидејќи е под притисок,го лади лицето,а воедно бргу се суши.

Затворете ги очите и прскајте со фиксаторот по лицето на далечина од 25-30 сантиметри!

Во првите 5 секунди имате чувство  дека шминката е фиксирана и тоа е тоа!Слободно можете да се туширате,да пливате во базен,да се нурнете под вода со целосен make-up на лицето.И нашминка ке излезете,без да ви се растури ниту еден детал од ставената шминка.
ВАЖНО:Држете ги очите затворени,додека прскате и се додека производот не се исуши на лицето.Ако ги отворите очите додека лицето ви е уште влажно,може да дојде до собирање на сенката за очи во делот на очниот капак,затоа-не брзајте!

Кожата не се суши,ниту имате некои несакани последици по лицето,бидејќи овој производ не доаѓа во допир со кожата,туку со шминката која сте ја ставиле на лицето.