Која е најуспешната жена на овие простори?

Оваа глобална алхемичарка со својата убавина,енергија и креативност е мотив и идол за многу наши македонски деловни жени. Сопственичката на компанијата АУРА,Мила Литвињенко,добитничка е на наградата „Veuve Clicquot Business Woman

АУРА СОВЕТУВА…Освежете ги очите…

Покрај природните состојки што помагаат при освежување и одмарање на очите како што се на пример парчињата краставица,предлагаме со Аура молив     или со моливите со светки Xpress да ги исцртате внатрешните делови
The message will be closed after 20 s
Ajax Loading